'Estét! Először is Kedves-Valaki-AKi-Idetévedt, hello! Ez itt Proxy (szerény személyem) agyának újabb szüleménye, kicsit pontosabban egy internettel és médiával foglalkozó tematikus blog. Gondolom úgy illendő hogy pár szóban összefoglaljam minek is indítottam egy újabb Techblogot ebben a nagy maszatban, amit egyesek internetnek neveznek. Nos, akit érdekel, az olvasson tovább!

Kérdés: Na akkor vajon miért?
Válasz: Igazából nincsen rá túl meggyőző indokom; a mondanivalóm az énblogomba már nem fért bele, de azért mindenképpen szerettem volna kissé behatóbban is foglalkozni mindazzal, ami a bemutatkozásnál fel van sorolva. Ennek fejleménye a Hálózat-kereső.

Kérdés: Hogy fog kinézni ez az egész?
Válasz: A blognak egyenlőre még nincs tematikája (ettől még tematikus blog, remélem világos :)), majd idővel az is kialakul, remélem.

Kérdés: Ki vagy és honnan jöttél?
Válasz: Sajnálom, de ezzel ezen a blogon nem szeretnék foglalkozni, bocsi. Esetleg ha fontosnak tartom, megemlítek pár dolgot; aki pedig eddig is ismert, annak meg minek. :) Ha szakmai háttér érdekel, akkor annyit azért megoszthatok: a témákban teljességgel képzetlen (na jó, egy kicsit azért nem), kommunikáció szakos egyetemista lennék, és bár olvasottságom van a témákban, sőt, még érdeklődöm is irántunk (ez nagy szám :)), nem képviselek (sajnos) jelentős szakmai tekintélyt. Még kevésbbé jelentőset sem.

Kérdés: Miről szól a blog?
Válasz: Hogy egy kicsit a témaválasztás kommentáljam: Minden, ami engem érdekel, főleg ami szociális hálózat. (Ez de hülyén hangzott..) Szóval olyan bölcsész-informatika féle, ami sokat nem ér, de legalább van. Érdekelnek a különböző közösségi tartalomépítés, a social networking, a Web 2.0 (bocs), MMORPG és egyéb multis játékok. A média terén inkább csak kóstolgatok, de szereteném majd megemlíteni amit én esetleg érdekesnek találok.

Kérdés: Számítógépbuzeráns?
Válasz: Nem! Az internetet inkább felhasználó szemszögből nézem mint technikaiból; és bár beígértem mindenféle technikai bizgentyű bemutatását is, ez leginkább az engem is komolyabban érdeklő érdekes/vicces izék köréből fog kikerülni. Igen, tudom mi az az IP cím, és nem, nem tudom hogy kell JavaScriptet írni. Nem tudok minden szakkifejezést, nem vagyok programozó, rendszerfejlesző vagy rendszeradminisztrátor. Ilyenkor a kijavítást igenis tolerálom, a "de hülye vagy, még ezt sem tudod?" típusú kérdéseket nem.

Azt hiszem most ennyi, útközben még úgyis bővíteni fogom a listát. Először vagyok a Blog.hu-n (ettől függetlenül már másfél éve blogger) tehát még szoknom kell a környezetet, de remélem minden rendben megy majd. ha meg nem.. hát, mindig van másik alternatíva.
Proxy out.

A bejegyzés trackback címe:

https://halozatkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr5924951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsolti 2007.01.04. 21:00:04

No akkor hajrá, én kíváncsian várom! Techblogból sosincs elég :)

2007.01.01. 00:00

Címkék: proxyságok


2008/01/06 - Nos, a Hálózat-kereső jelenleg hibernálódott, akut időhiányomból kifolyólag. Majd ha már úgy érzem hogy tudok rá elég figyelmet áldozni, kinyitok újra. - Proxy

Hálózati mag

Felhasználócentrikus internetblog és médiakritika - Proxy - vagyis én - újabb kísérlete arra hogy véleménye meghallgatásra kerüljön. Júzerbarát oldalak, gadgetek és szolgáltatások kritikája és ajánlója, internetelmélet és multiplayer játékok, social networking és web2.0; meg még ami éppen eszembe jut.

Utolsó kommentek

  • KANGYÍK: fizetős ezazoldal? (2008.11.30. 21:47) Összevont rendszerek
  • Kornel: Nem tudok a geprol zenet berakni a programba.Jo lenne ha segitenel. (2007.12.13. 00:22) Megvagy!
  • Norbi: Hello. Engem az érdekele,hogy ezek a progik automatán kiértékelik ki énekelt a legjobban,vagy azt... (2007.09.16. 12:09) Karaoke otthon
  • Zabkezelő: Ezen teljesen természetes, ők is pontosan tudják, hogy igénytelen a kinézete, sőt. Ezzel pont arr... (2007.07.24. 22:48) Dobozolás
  • Proxy: Semmi probléma, a bejegyzésnek semmi köze nincs a bloghoz, úgyhogy csak nyugodtan. :) Köszönöm a m... (2007.06.29. 21:15) Filler
  • Utolsó 20

Get FireFox

Get FireFox
süti beállítások módosítása