"Mindezek ellenére időnként olyan címlapokat sikerül összehoznunk, hogy magam is töprenkedőbe esem. Őszinteség és stílusérték ide vagy oda, két-három pinánál több már picit zavaró. Egy jól megtermett fasz vezető anyagban, nagy lóbetűkkel - hát közszereplő legyen a seggén, aki ezt indokolja. Ilyenkor nem csoda, hogy az egyébként edzett olvasóból is előjön az angolkisasszony, és csak a sarkainál fogja meg az Indexet, két ujjal." Forrás: Tóta W.

18+ Nem fogom kicsillagozni a "csúnya szavakat", úgy érzem az olvasóim vannak annyira felnőttek hogy túlélik a nemi szervek nevén nevezésének látványát. Akit ez zavar, az ne olvasson tovább! Én szóltam!

Nem vagyok egy mimózalélek, el szoktam nézni ha valaki egy jó szaftosat káromkodik; sőt, azt is tudom hogy az Index az egyik legnagyobb internetes bulvárlap (ezt nem én találtam ki), de azt nem értem vajh miért virít a főlapon egy művésszel készített interjú beharangozójaként az "Itt a tavasz, dagad a fasz" címecske? Mert hogy a Blikk a "Bögyös Marisokkal" (© by D. István) jól meg tudja dobni a lapszámot, sőt, már a mellbimbókat sem kell szégyellősen eldugni, az egy dolog. Nyilván sok férfiember nézegeti őket kedvtelve egy nehéz nap hajnalán, kávé helyett/mellett mondjuk.

A fennt idézett postban, Tóta W. is elismeri hogy bár az újságíró nem egy prűd ember, főleg nem manapság, de azért mégiscsak vannak határok. Merthogy a fasszal meg a pinával meg bizony az oldalletöltéseket lehet megdobni. Milyen érdekes hogy dacára a címlaphölgyek szerepeltetésének, az offline média még mindig megragadt a "pénisz" és "vagina" kifejezések (igaz, gyakori) használatánál. Mi lehet az oka hogy az erősen a libidóra építő felütés után ilyen kis szégyellősek legyenek a bulvárújságírók? BB Évi és Renátó összebújtak egyik este? Ugyan már! Dugtak azok kéremszépen, csak így, egyszerűen.

Nem vagyok prűd. De már marhára fáraszt ez az egész. Miért kapott az említett interjú ilyen címet? Azért mert ez emeli ki legjobban a lényegét? (Még az is lehet, az "Utoljára tavaly nyáron dugott" leadmondatból kiindulva - kardinális információ az is) Vagy tán mert ez a kis mondóka oly vicces lenne?

Vagy mert kattintások tengerét fogja produkálni egy obszcén szó? Hogy az embereket elképesztő módon érdekelni fogja hogy vajon hányszor mondják ezt ki még az interjú alatt? Mert a fasz éppen eléggé figyelemfelkeltő ahhoz hogy egy egyébként tök érdektelen interjút népszerűvé tegyen?
Úgy tűnik Új Péter még nem kapott Tóta W.-től tálcán masnival átkötött eredményt a kis szavazásáról. Vagy ha kapott is, nem vette figyelmbe.

Ez, kedves Index, mindenesetre disznóság volt. Nagy disznóság!
Olyan Mórickás. Fasz. Höhöhö.


(Kiegészítésként még hozzátenném hogy mostantól számolni fogom hány találatot kapok Google-ből, amelyek az ominózus keresőszó alapján jutottak ide. És majd röhögök.)

A bejegyzés trackback címe:

https://halozatkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr7250540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joco 2007.03.25. 01:28:46

Az olvasószerkesztő felemelt mutatóujja: index.hu/velemeny/imho/semmi/

sorin 2007.03.26. 14:35:49

Vagy ültetőujja...Nem is kell kicsillagozni. Annak idején, amikor megjelent először a plénum előtt káromkodás, majd annak kisípolása, akkor is nagyon bosszús voltam, mert jól tudtam, hogy kb. mit mond az ember, viszont az állandó nínózás is volt olyan idegessítő, mint a fröcsögős nyelvezet. Ami ebben azt igazi gáz: felvert ingerküszöbű polgártársaink egyre inkább csak a harsány fröcsögésből értenek és keverik a túlméretezett ábrázatot a lazasággal. Ha egy természetes, nem fülbántó mondatot lehetne hallani mondjuk szex vonatkozásban...akkor pl. nem lenne az a hsztérikus közhangulat, ami.

2008/01/06 - Nos, a Hálózat-kereső jelenleg hibernálódott, akut időhiányomból kifolyólag. Majd ha már úgy érzem hogy tudok rá elég figyelmet áldozni, kinyitok újra. - Proxy

Hálózati mag

Felhasználócentrikus internetblog és médiakritika - Proxy - vagyis én - újabb kísérlete arra hogy véleménye meghallgatásra kerüljön. Júzerbarát oldalak, gadgetek és szolgáltatások kritikája és ajánlója, internetelmélet és multiplayer játékok, social networking és web2.0; meg még ami éppen eszembe jut.

Utolsó kommentek

  • KANGYÍK: fizetős ezazoldal? (2008.11.30. 21:47) Összevont rendszerek
  • Kornel: Nem tudok a geprol zenet berakni a programba.Jo lenne ha segitenel. (2007.12.13. 00:22) Megvagy!
  • Norbi: Hello. Engem az érdekele,hogy ezek a progik automatán kiértékelik ki énekelt a legjobban,vagy azt... (2007.09.16. 12:09) Karaoke otthon
  • Zabkezelő: Ezen teljesen természetes, ők is pontosan tudják, hogy igénytelen a kinézete, sőt. Ezzel pont arr... (2007.07.24. 22:48) Dobozolás
  • Proxy: Semmi probléma, a bejegyzésnek semmi köze nincs a bloghoz, úgyhogy csak nyugodtan. :) Köszönöm a m... (2007.06.29. 21:15) Filler
  • Utolsó 20

Get FireFox

Get FireFox
süti beállítások módosítása